پلاسما جت , پلاسماجت , پلاسماتراپی

پلاسماجت پلک | لیفت پلک با پلاسما جت | پلاسما تراپی | پلاسماپن

درمان افتادگی پلک با پلاسماجت

لیفت به وسیله پلاسماجت روشی غیر جراحی، بدون برش، سوختگی و برداشت بافت است که جهت ترمیم افتادگی پلک بالای چشم به کار می رود. در این مقاله به بررسی روش انجام پلاسما جت می پردازیم.

پلاسماجت پلک یکی از تکنولوژی‌های جدید زیبایی، جوانسازی و کم تهاجم می‌باشد که با یونیزه کردن گاز میان اپلیکاتور و پوست و با ایجاد شارژ الکترونی غشاء پوست، باعث تحریک سلول‌ها و جوانسازی و نیز رفع افتادگی‌های متوسط تا خفیف پلک می‌شود. پلاسما جت به نام های دیگری همچون پلاسماپن و پلاسما تراپی هم شناخته می شود.

کاربردهای آن بلفاروپلاستی به روش غیر جراحی، خطوط اطراف دهان و چشم و پیشانی و جوانسازی آ‌نها و صورت می‌باشد. جت پلاسما لیفت همچنین برای برداشتن خال و تاتو و زگیل و ضایعات پوستی به کار می‌رود.

اثرات این روش طولانی اثر بوده، بهبود سریع دارد و هیچ گونه جای زخم یا پیگمانتاسیون (رنگدانه ای شدن پوست) از خود به جا نمی گذارد. در این روش از تکنولوژی منحصر به فردی استفاده می شود.

لیفت پلک با پلاسما جت

پلاسما جت دستگاهی منحصر به فرد در حیطه پزشکی است که برای کشیدن و سفت کردن پوست استفاده می شود. این دستگاه با برق ولتاژ بالا و جریان کم کار کرده و به طور ویژه ای برای بلفاروپلاستی غیر جراحی پلک بالا موثر می باشد. این روش، تکنولوژی جدیدی است که پوست اضافی را بدون اثر بر بافت های اطراف از بین می برد. گرمای تولید شده در این روش تولید کلاژن را نیز تحریک می کند.

درمان پلاسما جت شامل چه مواردی می شود؟

در ابتدا پوست پاک سازی می شود، سپس یک ساعت قبل از عمل پماد بی حسی موضعی به پوست اعمال شده و بعد از آن درمان در ناحیه مورد نظر صورت می گیرد.

این درمان ساده بوده و بیمار در حین عمل تنها مقداری گرما در پلک خود حس می کند. به طور کلی، بیماران به خوبی می توانند این روش را تحمل کنند. این روش که در زمان کمی سبب کشیده شدن پوست می شود سبب خلق نتایجی سریع و قابل دیدن می شود.

مدت کمی پس از درمان، در اثر دلمه یا جای زخم به وجود آمده تورم و قرمزی به وجود می آید که ظرف حداکثر ۱ هفته برطرف می شود.

اغلب افراد تنها به یک جلسه درمانی نیاز دارند. با این حال، ممکن است در موارد شدید تر تا  ۳ جلسه درمانی نیز مورد نیاز باشد. پوست پلک بالای چشم به التیام خود ادامه خواهد داد و بهترین نتایج ۲ تا ۳ ماه پس از عمل دیده می شوند.

پلاسماجت

موارد قابل استفاده در درمان پلاسماجت

موارد منع استفاده در درمان پلاسما جت

در صورت داشتن موارد زیر فرد نباید از این روش استفاده کند:

  • ضربان ساز مصنوعی، پایشگر هولتر یا دیگر وسایل پزشکی که در بدن قرار داده می شوند.
  • صرع
  • بارداری
  • بیماری های شدید التهابی
  • سرطان فعال

عوارض جانبی پلاسماجت

تا دو هفته پس از عمل باید از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کرده و به طور دقیق از ضد آفتاب استفاده شود. در صورتی که قرار گرفتن در معرض آفتاب اجتناب ناپذیر است، استفاده از ضد آفتاب، کلاه و عینک آفتابی توصیه می شود. توصیه می شود که یک یا دو هفته پس از درمان یک بازبینی پزشکی از بیمار انجام شود.

پلاسما جت (پلاسما تراپی) عوارضی به جز التهاب، قرمزی و دلمه (جای زخم) ندارد. این علائم فورا پس از عمل به وجود آمده و ظرف ۵ تا ۷ روز رفع می شوند.

 مراقبت بعد از پلاسما جت

در روز های اول پس از درمان، استفاده از پماد سوربولن یا وازلین چند بار در روز توصیه می شود.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.