پاک کردن تاتو

پاک کردن تاتو

انواع روش های پاک کردن تاتو

در صورتی که فرد به دنبال پاک کردن تاتو خود باشد بهترین راه مراجعه به متخصص پوست می باشد. این افراد می توانند بهترین راه را برای از بین بردن خالکوبی به فرد مراجعه کننده پیشنهاد دهند.

پاک کردن تاتو  صورت و بدن با استفاده از دستگاه‌های لیزر ازجمله  Swich یا میکرونیدلینگ و مواد پاک‌کننده تاتو (Tato removal) یا دستگاه‌های RF و … انجام می‌شود.

دستگا‌ه‌های لیزر رنگ‌دانه‌های تاتو را هدف قرار می‌دهند ولی در مواردی که تاتوها بدرنگ یا بژ یا سفیدرنگ می‌باشند کاربردی ندارند. ولی در همه انواع رنگ‌های تاتو می‌توان از میکرونیدلینگ جهت پاک کردن آن استفاده کرد.

۱- مشورت با یک متخصص پوست

پیدا کردن متخصص پوستی که در زمینه پاک کردن تاتو تجربه دارد.

جهت از پاک کردن تاتو باید به متخصص پوستی مراجعه کرد که در زمینه رفع خالکوبی تخصص دارد. اغلب متخصصان پوست می توانند در فرایند از بین بردن خالکوبی به فرد کمک کنند، اما بهتر است به پزشکی مراجعه شود که در این کار تخصص دارد. می توان جهت پیدا کردن متخصصان پوست در این زمینه در اینترنت جستجو کرده و یا با دیگران تماس گرفت.

هنگام تماس گرفتن با متخصصان پوست می توان از کارکنان یا خود پزشک در مورد تعداد عمل های رفع تاتو که توسط پزشک انجام شده و داشتن یا نداشتن دستگاه لیزر سوال پرسید. پزشکانی که دو مورد گفته شده را داشته باشند به احتمال زیاد تجربه بالاتری نیز دارند.

همچنین می توان از دوستان و آشنایان در مورد یک متخصص جهت از بین بردن تاتو سوال پرسید. با اینکه مکان هایی که خالکوبی و تاتو انجام می دهند از بین بردن آن با لیزر را نیز ارائه می کنند، اما بهتر است به یک متخصص پوست معتبر مراجعه شود.

پاک کردن تاتو

فرد باید جهت بررسی گزینه های درمانی یک وقت ملاقات با پزشک ترتیب دهد.

متخصص پوست جهت پیشنهاد دادن بهترین راه رفع تاتو نیاز دارد تا آن را ببیند. پس فرد باید یک وقت ملاقات با پزشک ترتیب داده و تاتو را که مایل به از بین بردن آن می باشد به او نشان دهد.

همچنین، فرد باید جهت پرسیدن سوالات خود آماده باشد. برای مثال می توان عکس های قبل و بعد از عمل تاتوهایی را درخواست کرد که توسط پزشک از بین برده شده اند. تصاویر به فرد کمک خواهند کرد تا میزان موثر بودن فرایند را مشاهده کند.

فرد باید در ارتباط با روشی درمانی که برای تاتو او موثر است، با پزشک صحبت کند.

موثر بودن هر روش حرفه ای به توانایی های متخصص، نوع پوست فرد، اندازه و رنگ تاتو او بستگی دارد. متخصص پوست می تواند به فرد کمک کند تا گزینه های درمانی را بررسی کند.

برای مثال برخی روش های درمانی که به وسیله لیزر انجام می شوند بر روی رنگ های مشخصی از تاتوها بیشتر اثر می گذارند. همچنین، رنگ های سیاه و آبی تیره سخت تر از دیگر رنگ ها از بین می روند.

همچنین، می توان تاتوهای کوچک را به وسیله جراحی از بین برد اما در مورد تاتوها و خالکوبی های بزرگ نمی توان این کار را انجام داد.

تاتو و خالکوبی هایی که به صورت غیر حرفه ای انجام شده اند سخت تر از بین می روند زیرا این خالکوبی ها به صورت نابرابر و نامساوی بر روی پوست اعمال شده اند.

انتخاب روش درمانی

پاک کردن خالکوبی

جراحی با لیزر باید به عنوان گزینه اول انتخاب شود.

 معمولا، این روش، بهترین راه برای از بین بردن بسیاری از تاتوها می باشد. قبل از انجام فرایند درمان، پزشک پوست آن ناحیه را به وسیله یک بی حس کننده موضعی بی حس می کنند. سپس، به این ناحیه لیزر تابانده می شود تا رنگدانه ها، انرژی حاصل از لیزر را جذب کنند.

این رنگدانه ها توسط این انرژی شکسته شده و به وسیله بدن دفع می شوند. جهت پاک کردن تاتو ، به بیش از یک جلسه لیزر درمانی نیاز می باشد. در واقع، به ۶ تا ۱۰ جلسه درمانی به همراه مدتی جهت بهبودی در بین این جلسات نیاز می باشد. متخصص باید بتواند تعداد جلسات مورد نیاز برای رفع تاتو را به فرد اعلام کند.

در حالی که این فرایند درمانی ایمن می باشد اما ممکن است جای زخم نیز بر جای بگذارد. مدت کمی پس از انجام این روش، آن ناحیه ممکن است به التهاب، تاول یا خونریزی دچار شود. می توان پماد آنتی بیوتیک بر روی این ناحیه اعمال کرد. از آنجایی که این فرایند درمانی اختیاری در نظر گرفته می شود، معمولا توسط بیمه پوشش داده نمی شود.

.

استفاده از روش جراحی برای پاک کردن تاتو

در این روش درمانی، پزشک پوست ناحیه را با استفاده از بی حسی موضعی بی حس می کند. پس از آن پزشک جهت خارج کردن تاتو به طور کامل از یک اسکالپل (تیغ) استفاده کرده و کار خود را با بخیه زدن پوست اطراف زخم به یکدیگر پایان می دهد.

این روش نیز در جایی که بخیه ها زده می شوند یک جای زخم از خود به جای می گذارد. اگر این روش برای تاتوهای بزرگتر به کار گرفته شود، احتمال دارد فرد جهت انجام این عمل به پیوند پوست نیاز داشته باشد.

پیوند پوست فرایندی است که در آن پزشک یک قسمت از پوست جایی دیگر از بدن فرد را برداشته و به ناحیه ای که تاتو در آنجا قرار داشته پیوند می زند. در گذشته گاهی از کرایوسرجری جهت پاک کردن تاتو استفاده می شد. کرایو سرجری روشی جهت انجماد پوست به وسیله نیتروژن مایع است. با این حال، این روش امروزه به ندرت انجام می شود.

استفاده از روش درم ابریژن برای پاک کردن تاتو

می توان از درم ابریژن به عنوان روشی ارزان تر اما کم تر موثر استفاده کرد. این روش در واقع لایه بالایی پوست را از بین می برد. در این روش پزشک، پوست را به وسیله سرد کردن بی حس می کند. سپس با استفاده از یک ابزار چرخنده که سری سمباده مانند دارد لایه بالایی پوست را بر می دارد. پس از این کار رنگ تاتو بیرون خواهد آمد.

این روش به طور معمول تاثیری هم اندازه جراحی یا لیزر ندارد. پس از این عمل پوست به مدت حداقل چند روز دردناک خواهد بود و احتمالا خونریزی نیز خواهد داشت. ۲ تا ۳ هفته طول می کشد تا پوست به طور کامل التیام یابد. معمولا، این روش به یک جلسه درمان نیاز دارد.

استفاده از درمان های خانگی

پاک کردن تتو با نمک

ساییدن ناحیه تاتو با استفاده از نمک خوراکی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

این روش به ابریژن با نمک یا salabrasion نیز شناخته می شود. در این روش به وسیله نمک پوست بدن برداشته می شود. باید مقداری نمک بر روی یک گاز مرطوب قرار داده و آن را به ناحیه تاتو مالید تا رنگ آن به قرمز تیره تبدیل شود.

این فرایند آسان نبوده و با درد همراه است اما نمک به عنوان یک بی حس کننده عمل خواهد کرد. پس از اینکه ناحیه با نمک ساییده شد باید به آن پماد آنتی بیوتیک اعمال کرده و به مدت ۳ روز پوشانده شود. پوست این ناحیه ظاهری چرم مانند پیدا خواهد کرد. پس از حدود یک هفته لایه هایی فوقانی پوست برداشته شده و حضور تاتو کم تر خواهد شد. هر چند که، این روش می تواند منجر به عفونت و ایجاد جای زخم شود. می توان این روش درمانی را هر ۶ تا ۸ هفته یک بار بر روی پوستی انجام داد که به طور کامل التیام یافته است.

باید از مصرف پماد های رفع تاتو اجتناب شود.

کرم های رفع تاتو توسط سازمان غذا و دارو تایید نشده و ممکن است موثر یا غیر موثر واقع شوند. علاوه بر این، از آنجایی که این پماد ها پایه ای اسیدی دارند، گاهی اوقات می توانند سبب راش ها یا واکنش های بد پوستی شوند. راش، ضایعه ای پوستی می باشد.

فرد باید در مصرف لایه برداری های شیمیایی در خانه مراقب باشد.

برخی سایت های اینترنتی لایه بردار هایی شیمیایی می فروشند که از تری کلرو استیک اسید ساخته شده اند. در حالی که لایه بردار های شیمیایی می توانند به نحوی موثر باشند اما استفاده از آن ها می تواند خطرناک باشد.

فرد اطلاعی از آنچه که دریافت می کند ندارد مخصوصا هنگامی که آن را از یک سایت اینترنتی خریداری می کند. استفاده از این مواد می تواند به سوختگی های شیمایی عمیق منجر شود که نیاز به پیوند پوست دارند. در صورتی که فرد مایل به استفاده از یک لایه بردار شیمیایی می باشد باید به متخصص پوست مراجعه کند.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.